SLUTSÅLT!

Sommarkonsert 2024!

köp biljetter här!

Vid frågor om bokningen kontakta info@pnmmusic.se

Det har varit ett oerhört tryck på sommarkonserterna. Vi kommer att släppa ytterligare biljetter på tisdag 26/3 kl 11.00.
Konserterna på lördag och söndag kl 15.00 är fullbokade. Vi släpper alltså ett ytterligare antal biljetter till kvällskonserterna torsdag, fredag och lördag.

Vi är glada över att kunna meddela att Peter & Matilda är tillbaka med fem konserter i Sankt Anna kyrka i sommar. Torsdag till söndag 25-28 juli är dagarna att boka upp i kalendern.

Konserterna är på följande tider:
Torsdag 25 juli kl 20.00

Fredag 26 juli kl 20.00
Lördag 27 juli kl 15.00
Lördag 27 juli kl 20.00
Söndag 28 juli kl 15.00

På konserterna torsdag, fredag och lördag kväll, kan biljetterna bokas med middag på Mon . Platserna på Mon är begränsade och tar snabbt slut.

Bussbiljetter

Biljetter med bussanslutning från  Mjölby, Mantorp, Vikingstad, Linköping, Linghem, Gistad, Norsholm, Norrköping och Söderköping finns att boka via Viking Buss. Klicka här!

Konsertmeny på Mon:

Förrätt
Laxtartar med smak av äpple & citron samt fläderrimmad gurka & ramslöksolja
Varmrätt
Oxfilé med  brynt blomkålscreme & blomkålscouscous serveras med en potatis & gulbetskaka samt äpple & bryntsmörsky
Efterrätt
Potpurri av våra egna tryfflar

Veganskt alternativ (måste förbokas)
Förrätt

Råbiff på rödbeta med friterad kapris samt machesallad med mandel & citronette
Varmrätt
Vitlök & citronbakad spetskål med brynt blomkålscreme, blomkålscouscous & en grönkålspesto
Efterrätt

Potpurri av våra egna tryfflar.

Menyn börjar serveras kl 17.00. Meddela Mons skärgårdskrog om ni har önskemål om att sitta tillsammans med ett annat bokat sällskap. Matgäster får sina konsertbiljetter på Mon och kommer att släppas in bland de 150 första i kyrkan och rekommenderas därför vara på plats utanför kyrkan ca 19.30.

Man betalar bokningen med swish. Swish går att betala både med nummer och med QR- kod som man får på sin bekräftelse. Om man betalar med hjälp av QR- koden så behöver man inte fylla i några uppgifter, allt går automatiskt! Om man inte kan betala med swish går det bra att maila till info@pnmmusic.se så får ni hjälp där.

Biljetterna kommer att kosta 500:-.

Det är onumrerade platser i kyrkan. Därför har vi ett system där ni checkar in era biljetter utanför kyrkan. Incheckningen startar 1 timme innan konserten. Sedan släpper vi in i kyrkan i den ordning som man checkade in. Det vill säga, de som checkade in först kommer också först in. På det sättet slipper vi lång tids köande utanför kyrkporten.

Insläpp i kyrkan börjar ca 20 min innan konsertstart.
För övriga frågor maila info@pnmmusic.se

Det kommer att finnas fika, mackor och korv att köpa utanför kyrkan innan konserten. Efter konserten bjuder vi som vanligt på kaffe och bulle.

Fredag

3

Februari
2023

Löfbergs Arena, Karlstad
Biljetter

Media