Image

Välkommen att boka våra artister

För bokning kontakta Niklas Eriksson. niklas@pnmmusic.se • 070-378 24 13

Artister

Image

Peter Johansson

Med över 20 år på scen, i allt från huvudroller i We will rock you och Ghost till egenproducerade konserter, finns det få låtar som inte sitter i fingrar och stämband för Peter Johansson. 

Vare sig det handlar om att lågmält trollbinda en publik till tonerna av Hallelujah eller låta I want it all lyfta taket på företagsfesten så vet Peter hur man skapar minnen hans publik sent kommer att glömma.   

Image

Matilda Grün

Med sin fantastiska röst och en utstrålning som lyser upp varenda person i publiken finns det få artister som kan skapa stämning på samma sätt som Matilda Grün. 

Repertoaren sträcker sig från storverk som Nessum Dorma till Gabriellas sång och vidare till svängande jazznummer. Hon har en tonsäkerhet i världsklass och hennes röst lämnar inte en enda person i publiken oberörd. 

Image

Peter & Bruno

Peter och Bruno har sedan de först träffades 2013 haft svårt att skapa något annat än magi på scen. Vare sig det handlar om en gemensam musikal, konsertturné eller företagsevent är resultatet detsamma. 

Få är artisterna som besitter samma förmåga att sprida glädje och energi till sin publik och med röster som kompletterar varandra på ett nästintill perfekt sätt är de en oslagbar duo.

För enskild bokning av Bruno Mitsogiannis, vänligen kontakta Daniel Mitsogiannis Lundstedt på daniel.mitsogiannis@gmail.com.

Matilda går tyvärr inte att boka för tillfället.  

Media