SLUTSÅLT!

Sommarkonserterna är tillbaka!

Vi är glada över att kunna meddela att Peter & Matilda är tillbaka med fyra konserter i Sankt Anna kyrka i sommar. Fredag till söndag 28-30 juli är dagarna att boka upp i kalendern. Då sjunger Peter och Matilda sina favoriter från tidigare sommarkonserter tillsammans med stråkkvartetten Freja, musiker och kör.

Konserterna är på följande tider:
Fredag 28 juli kl 20.00
Lördag 29 juli kl 15.00 
Lördag 29 juli kl 20.00
Söndag 30 juli kl 15.00

Biljetterna släpptes söndag 5 mars kl 11.00 här på vår hemsida.
På konserterna fredag och lördag kväll, kan biljetterna bokas med middag på Mon . Platserna på Mon är begränsade och tar snabbt slut.

Konsertmeny på Mon:

Förrätt
Tempererad laxkub med sikromdsressing, serveras på krispig sparrissallad och rimmad gurka.
Varmrätt
Hjortrygg med potatisfonrant, serveras med en blåbärssky, palsternackspuré samt picklade sommarkantareller och grönkålschips.
Efterrätt
Potpurri av våra egna tryfflar

Vegetariskt alternativ (måste förbokas)
Förrätt

Brynt blomkålspuré med blomkålscouscous serveras med tångkaviar, picklad lök & smetana. 
Varmrätt
Risotto med sparris & sommarkantareller toppas med polkabetscrudité.
Efterrätt

Potpurri av våra egna tryfflar.

Menyn börjar serveras kl 17.00. Meddela Mons skärgårdskrog om ni har önskemål om att sitta tillsammans med ett annat bokat sällskap. Matgäster får sina konsertbiljetter på Mon och kommer att släppas in bland de 150 första i kyrkan och rekommenderas därför vara på plats utanför kyrkan ca 19.30.

Man kan betala bokningen med swish eller via bankgiro. Swish går att betala både med nummer och med QR- kod som man får på sin bekräftelse. Om man betalar med hjälp av QR- koden så behöver man inte fylla i några uppgifter, allt går automatiskt! Biljetterna kommer att kosta 500:-.

Det är onumrerade platser i kyrkan. Därför har vi ett system där ni checkar in era biljetter utanför kyrkan. Incheckningen startar 1 timme innan konserten. Sedan släpper vi in i kyrkan i den ordning som man checkade in. Det vill säga, de som checkade in först kommer också först in. På det sättet slipper vi lång tids köande utanför kyrkporten.

Insläpp i kyrkan börjar ca 20 min innan konsertstart.

Det kommer att finnas fika, mackor och korv att köpa utanför kyrkan innan konserten. Efter konserten bjuder vi som vanligt på kaffe och bulle.

Matilda gör comeback!

Det är i sommar fyra år sedan vi gjorde sommarkonserter. Anledningen är förstås pandemin men också ett långdraget röstproblem som Matilda har dragits med. Om några veckor kommer en intervju i NT/Corren där Matilda berättar om åren som varit och vägen tillbaka men även om metoden hon använt.
Vi kommer också filma en intervju med Åsa Sjöberg där Matilda berättar mer om detta i förhoppning att det kan vara inspiration och uppmuntran till andra i samma situation.

Fredag

3

Februari
2023

Löfbergs Arena, Karlstad
Biljetter

Media